Då var jag nere igen!

Nere i träsket... Jag förtjänar verkligen stryk för min, rakt ut sagt, förjävla dåliga uppdatering!

I helgen har jag inte gjort så mycket. Var med världens bästa Karlsson på stan i fredag. Vi skulle inhandla outfit till "Citykalaset". Det gjorde vi inte, endast p.g.a att staden inte hade någonting fint att erbjuda. Blev faktiskt besviken. Så när jag kom hem grävde jag långt in i min walk-in och hittade ett linne som jag köpte första året på gymnasiet som fick bli en del av min outfit. Billigt var ordet!

Lördag var det alltså dags för avslutning med innebandyn. De flesta från laget var hos mig innan vi drog vidare mot schlagerklubben där grillbuffé, herrlaget, sponsorer, styrelse och andra personer som jobbat kring föreningen, väntade. Jag var inte det minsta imponerad av maten, så för att fylla magen tog jag och Lisa till flaskan ;)

Summering: EN MYCKET BRA KVÄLL MED TREVLIGT SÄLLSKAP! Tack tjejer och killar!

Söndag förstår ni, som nu läser detta, att jag inte gjorde särskilt mycket. Var iaf hos Lisa och Hilma på kvällen. Där grillade Hilma och Moa och jag och Lisa gjorde.... Ja? Haha, sås och chokladpudding :D Gott som fan var det iaf!


Har även bestämt vecka för utlandsresa. Blir första eller andra veckan i juni så nu ska jag leta resor :D WOHO!


Tudels!


Yeee!

Det här med att uppdatera varje dag, det gick ju alldeles lysande? Whatever!

Jag har faktiskt haft mycket för mig :)

Nu kommer jag inte ens ihåg vad det är jag har gjort, men det var ju mindre noga.

Just nu taggar jag för lördag. Kommer bli en kanonkväll! Först kommer en massa brudar till mig där vi ska dricka, snacka skit och eventuellt göra några uppdrag kanske? Viktiga missions! Efter det ska vi och äta på Schlagerklubben, grillbuffé har jag för mig att det bjöds på, med herrlaget, styrelse och sponsorer. Jag taggar gärnet!

Nu väntar jag på att Lisa ska sluta jobba så hon kan ringa mig så jag får skvallra lite nyheter :D
Imorgon ska vi på stan och kolla lite efter outfits till lördag och förhoppningsvis ska vi och hämta ut ett paket till mig. Hoppas bara att det kommer då :) Bolaget skall även besökas.


Nej, nu orkar jag inte sitta här. Lisa ringer snart och sen ska jag och storhandla. Blä!




Tjofaderittan!

besviken!

Det är vad jag är. På mig själv. Jag lovade att uppdatera varje dag men har inte gjort det. Var är min karaktär? Tur att jag har Lisa som kunde muntra upp mig med att:"Man får faktiskt ett frikort varje vecka!" Haha, så söt :) Dock har jag förbrukat denna veckas frikort + 2 veckor framåt så nu vet jag vad som väntar. Uppdatering varje dag, annars åker jag på stryk!

Vad har hänt då? Ja i fredags promenerade jag först in till stan, skulle få fixat ryggen men massage och knäckning. Sen mötte jag upp Lisa som kom med tåget från Boden, så vi surrade och promenerade mot henne. När vi kom fram bestämde vi oss för att vi bara måste äta brunch. Så vi sprang ner på ICA och handlade färskt bröd, chokladmjölk och färska jordgubbar. Var så himla gott! Vi råkade även handla chips, godis, coca-cola och grejer till tacos :D

Efter brunchen tog vi oss en promenad till för att hämta ut vårt paket, BIG AND BIGGER är verkligen månadens köp! Om inte årets? Kanonbra produkt för mitt hår iaf :)

Efter middagen blev vi trötta och rastlösa så vi drog igång vattenpipan och satt och puffade på den. Lisa lyckades göra rökringar vilket gjorde mig förbannad, eftersom jag inte kunde, så vi la ned rökandet och drog igång sångkarriären till Så ska det låta.

Lördag var dagen med stort D. SM-finalerna väntade på tv:n och vilken jäkla damfinal vi fick se sen! Helt sjukt spännande! Herrfinalen var dock inget att hurra för, var t.o.m så händelselös att både jag och Lisa somnade. Jag vaknade dock när kommentatorerna gapade att min man, Rickie, hade gjort mål. Det är ju alltid fint att vakna till :)

När vi hade vaknat såg vi färdigt herrfinalen och satt samtidigt och försökte klura ut vad vi skulle göra till middag. Det blev jag som stod för matlagningen och på menyn stod; Bullens varmkorv med bröd. Dryck: Avslagen och varm, Coca-Cola. Tillval; Ketchup, Senapen var gammal. Jag lyckades stormkoka korvarna så de var lagomt sega och rynkiga när vi skulle äta dem. MUMS? Nej inte direkt! Till råga på allt fick jag för mig att jag skulle hälla ut vattnet som korvarna hade kokat i, så när vi skulle hugga in på vår andra, extremt goda korv, så var de iskalla. Med andra ord; jag kan inte laga mat!
Komiskt med tanke på min utbildning.

Lördag var vi ytterst rastlösa och vi fick för oss att vi skulle ta till flaskan, vilket vi gjorde. Vi drack en drink var, sjöng lite singstar och sen kom vi på att vi skulle spara oss till nästa helg istället. Är vi störda? Svar ja!


Idag har vi inte gjort så mycket alls, prommis till stan för att kika lite outfits, kollat lite fotboll och nu har jag vikt in lite tvätt. Får se vad kvällen har att erbjuda, mest troligt endast TV. But hey! Who am I to complain? Big bang är ju iaf ikväll. :)



Make love, not war!

Ligg ned och ät!

Den ordern fick jag av mammis när jag pratade med henne i telefon tidigare och hon fick veta att jag hade feber och huvudvärk. Hon har varit så orolig över hur jag äter, sen jag svimmade. Hon får för sig att jag inte äter överhuvudtaget, vilket jag gör. Jag kanske inte äter lika mycket som förr, men jag äter när jag är hungrig och tills jag är mätt. Sen att jag kanske inte alltid äter enligt tallriksmodellen är ju en sak. Men jag äter då! :)

Vaknade 03.54 inatt av att jag hostade och var tvungen springa till toan där jag hostade tills jag kräktes slem. INTE NICE! Sen somnade jag om ett tag, i sängen, inte på toa! Men då 06.05 drog byggarbetarna här utanför, igång. Jäkla jobbigt måste jag säga! Hade lust att ta maskinen de använde, vet inte vad det var för någon, vet bara att den lät illa, och kasta den i huvudet på alla som jobbar. Då kände jag att jag hade en fruktansvärd huvudvärk och gick även och kollade tempen. Japp 39 graders feber! Eftersom jag har en normal kroppstemperatur på 36 grader så var det alltså som att jag hade 40 graders feber. Sms:ade till Louise att jag inte orkade komma på praktiken idag och gick och bäddade ned mig igen. Hade faktiskt sminkat mig, plattat håret och klätt på mig. Men när jag inte kunde äta på morgon så kände jag att jag aldrig skulle orka med praktiken idag så jag stannade hemma och bäddade ned mig i sängen igen. Det kändes helt OK idag faktiskt. Synd bara att jag inte hade någon ny film jag kunde kika på. Har sett alla jag har på hårddisken så jag fick göra som de lata dagdrivarna gör; se såpoperor som går på dagtid. Inte att rekommendera!

Jag hoppas av hela mitt hjärta att jag är frisk snart för jag har planer till helgen med Lisa och eventuellt annat trevligt sällskap ;) På lördag är planen att vi ska se SM-finalerna och dricka vin och sedan gå ut. Look forward to it!! :)


Fick även sålt mina SM-final biljetter jag hade till Hilma. Mycket välbehövligt vill jag lova. Känns tråkigt att ha betalat 600 kr för något jag inte kan fara på. Så tack Hilma för att du köpte dem :)


Nej, nu ligger jag nedbäddad och ska slå igång en film. Ska bara diskutera färdigt med Fredrik på FB om livets alla funderingar :)


See ya!

För vi har solen i ögonen!

Ja det har vi! Solen skiner och inte ett moln på himlen här i Umeå och det är SÅ skönt. Tredje dagen på raken vi har sol och klarblå himel, dock blåser det litegrann, men vad gör väl det? :)

Nu väntar jag på att Lisa ska sluta jobba så vi kan fara och köra vår intervall löpning och styrketräning. Kommer vara så skönt när det är gjort för jag är så himla trött i kroppen och huvudet just nu. Den här tiden på året är verkligen den jobbigaste för mig, ALLA mina allergier kommer på en gång och får mig att fysiskt gå in i väggen. Jag är trött dygnet runt, näsan rinner, ögonen rinner, jag har tungt att andas och det kliar på händerna och bröstet HELA tiden. Vad är det då som framkallar detta kanske ni undrar? Ja först har vi snömögel, och får er som inte vet vad det är så är det de som ser smutsigt ut i snön (?), sen får jag min pollen och när väl den har gått över, någon gång i slutet av maj, då får jag min gräsallergi och sedan får jag min höstpollen. Jaha, vad roligt tänker jag, nu är det vinter då får jag vara frisk till i mars/april nästa år. yeeees!

Nä nu måste jag sluta gnälla, men ibland är det bara ett måste för mig. Det är skönt att få ut lite gnäll här, då behöver jag ju inte gnälla åt andra :P

Ikväll ska jag dock bara se på tv och mysa. Carro skulle nog komma hit också så det blir asnice :)





Hej hopp!

det rullar ju på bra

med mitt bloggande. Jag kan ju när jag vill!

Idag var första dagen på praktiken. Är på Minervaskolan, bara en liten bit från där jag bor, så det är som skönt :) Dock inser jag nu mer och mer vilket misstag jag har gjort som valt hemkunskap. Jag verkligen avskyr det! Jag förstår inte alls det roliga. Iofs så hade jag inte tyckt att något annat ämne hade varit roligare, hatar nog dem ännu mer. Men det kan ju hända att jag tycker HK:n blir rolig att jobba med när jag själv får lägga upp lektionerna och uppfostra kidsen till normala individer :P Hade en ganska livad klass idag, inte dålig på något sätt, men högljudd, så jag var alldeles slut i huvudet när jag slutade. Som tur var skickade Lisa ett mess på eftermiddagen: "Vill du äta här innan IKSU matchen?" Det här med tankeöverföring fungerar verkligen mellan mig och Lisa alltså! Givetvis ville jag ju äta hennes mumsiga mat. Sandra gjorde oss sällskap över middagen och innebandyn, mycket trevligt måste jag säga! Var dock inget vidare sällskap p.g.a min huvudvärk, men mitt sällskap kan behöva se att jag kan vara tyst ibland också :P


Nu ligger jag nedbäddad under mitt rosa duntäcke och ser american idol. Ska slå igång en film snart, måste bara bestämma vilken jag är sugen på :)



Goodie nighty!

Up-to-date

Dagen har spenderats med världens bästa Karlsson. Alltså Lisa :)

Vi har hunnit sola och spelat match. Egentligen skulle vi spela MOT Umeflyers, men eftersom det bara var jag och Lisa som var där, så spelade vi MED dem. Det var verkligen hur roligt som helst och dem blev så glada varje gång de lyckades dribbla förbi oss och göra mål. Det gjorde verkligen min dag! Det är sånt här som gör att jag börjar fundera på hur bortskämd jag egentligen är. Varför kan inte jag bli lika glad för sådana småsaker som dem? Jag ska helt klart skärpa mig på den punkten och bli glad för minsta lilla nu :) Fast jag är ju egentligen inte den bittraste i denna värld, som jag nu fick det att låta som, men jag är inte alltid på bra humör. Även om jag 9 gånger av 10 visar mig glad utåt. Tänk på det ni!


Till middag gjorde jag mig några plättar som jag kallar det, men eftersom jag nu bor i Umeå kanske jag måste kalla det pannkakor? However så var det gott som fan och jag åt det tillsammans med drottningssylt och tre skivor rå, basturökt, falukorv. ;) ASGOTT! :)

Sen dess har jag bara suttit framför tv:n, är välbehövligt faktiskt. Känner mig bakis fast jag inte druckit en droppe i helgen. Har en egen teori om att det måste vara för att jag festat varje helg i... ja en massa herrans helger. Så kroppen är inställd på att vara bakis minst en dag varje helg. Men vad vet jag? Jag är ju bara en sketen idrottslärare!


Jag har även glömt, eller glömt ska jag inte säga för jag tänkte göra ett enkomt inlägg till Frida, Patrik och deras prinsessa, med bilder och hela paketet. Men bloggen vill tydligen inte samma sak som mig så jag får helt enkelt skriva att; VÄRLDENS BÄSTA FRIDA HAR FÅTT VÄRLDENS SÖTASTE LILLA DOTTER! Jag är så otroligt stolt över Frida och så lycklig för deras skull! Grattis än en gång! :)


Nu jävlar Lisa har jag uppdaterat en gång mer än dig idag ;)


Love!

3:e dagen

Igår var jag och Lisa och jobbade i seket på Umeåcupen. Jag var givetvis den som skötte mikrofonen och allt snack. Skräll? :P
Jag var lite nervös i början men det gick bra och när jag suttit där ett tag så var jag helt plötsligt kung i speakersnack! Vår sportchef lovade att fixa jobb på Canal+ och att jag skulle få Wikegård som mentor, inte illa! Haha, synd bara att det är inte riktigt det jobbet jag blivit lovad, men men, jag är nöjd över att få ett jobb så man kan tjäna lite extra cash när man pluggar. Det kommer rädda min höst, det vill jag lova! :)

Nu ska jag och Lisa och sola och sen ska vi, Amanda och några av Amandas kompisar och spela match mot UmeFlyers. Kommer bli jätte roligt. Det är så roligt att se hur lite det egentligen behövs för att göra dem glada. Det kommer göra min dag! :)



På återläsande!


Jag ber om ursäkt!

Jag gör verkligen det! Min design på bloggen är verkligen inte den finaste! Och nu har jag dessutom råkat ta bort bilden och jag vet inte hur man gör för att få tillbaka den. Är helt värdelöst på såna här designgrejer, måste få någon att fixa detta till mig. Tills vidare får ni ha överseende med en ASFUL design utan bild :P






2:a dagen på raken jag uppdaterar!

Ja, än så länge håller jag ju vad jag lovat, men man får ju se hur länge det håller i sig?!

Idag tog jag och Lisa en lång sovmorgon, vaknade 11.15, vilket var underbart skönt. Jag verkligen älskar Hilmas säng, tack för lånet Hilmutt :D
Har varit stressigt på senaste tiden, och mycket att tänka på, jag behövde verkligen sova ut. Idag ska vi väl egentligen inte göra någonting speciellt, sitta i seket på sporthushallen under Umeåcupen från 19-23.30. Känns väl sisådär. Har jätte ont i halsen och snorig, så publiken, spelarna och domarna för ha överseende med att jag låter som en kratta i mikrofonen.

Nej, nu ska jag surfa runt lite till och sen ska vi göra oss färdiga, för vad vet jag egentligen inte. Men vi måste ju vara snygga ifall någonting dyker upp ;D




På återseende!

Jag och mina uppdateringar alltså...

de går verkligen inte ihop! Men vad ska man göra när man inte har tid med allt? Dock har jag bestämt mig för att ta upp denna karriär igen eftersom jag, av säkra källor, har hört att det är stor efterfrågan på mina uppdateringar.

Vad har hänt sen sist då? Ja, det har jag egentligen inte så stor koll på, men i stora drag så har detta hänt:

- Tagit min idrottslärarexamen
- Flyttat till Umeå
- Hittat en vän för livet i Lisa Karlsson
- Bytt innebandylag, spelar numer med Umeå City och trivs galet bra!
- Börjat en ny utbildning, Hem- och konsumentkunskap, ASTRÅKIGT!

Ja, det var som sagt vad som hänt i stora drag. Inte alltför spännande alltså.

Men jag trivs så sjukt bra i Umeå, känns som att jag hittat hem. Och det är ju kanske inte så konstigt som den innebandynörd jag är. Jag har ju hamnat i innebandymecka :D

Sen det här med Lisa då, det är egentligen en lustig historia. Vi har spelat innebandy mot varandra sen vi var små, eftersom hon är från Boden, och alla som spelat daminnebandy i norrbotten vet att Kalix och Boden alltid varit värsta fiender, och därmed jag och Lisa också. Inte så att vi hatat varandra på riktigt, men under matcher är man ju aldrig vän med sin motståndare, inte jag iaf, och definitvt inte Lisa heller :P
Anyway, så första veckan jag bodde i Umeå så skulle jag träna med lite olika innebandylag för att se var jag fick fortsatt kontrakt osv. Det slutade med att jag var och träna med City och direkt jag kliver in genom dörren säger Lisa till Sandra W: "Har du dragit hit ännu fler kalixbor", med glimten i ögat givetvis. Efter det har vi pratat, festat, pratat ännu mer och umgåtts som galna. Och jag måste säga att även om jag bara känt henne någon månad så känns det som att vi har känt varandra hela våra liv. Jag kan verkligen prata med henne om allting, och det känns så skönt att ha någon här i Umeå att prata med, eftersom jag efterlämnat mig mina bästa kompisar hemma i Kalix. Carro har ju givetvis också flyttat hit så henne har jag ju också här, vilket är underbart!


Iaf så sitter jag nu hos Lisa, vi har laddat upp med 17 kg godis, coca-cola, chips, varsin dator vi sitter och facebook lanar vid, och senaste numret av Hänt Extra. Vi kommer helt klart ha en kanon helg!


Det blev ett långt inlägg detta, men det var skönt att få skriva av sig lite lycka. Hoppas ni, som har tålamod med mina alldeles för långa svackor med uppdateringar, läser detta och blir smittade!


Peace!


RSS 2.0