Haha, det var inte igår!

Nedrans vad länge sedan jag bloggade, helt galet!
Vad har hänt sen sist då? Ja oh la la vad det har hänt grejer. Vet inte riktigt vart jag ska börja sååå jag tar bara det viktigaste. Har hur som helst inga läsare kvar med tanke på min dåliga uppdatering, men jag kan ju alltid skriva något för att få lite påminnelser själv, om vad jag varit med om.
Sist jag skrev så skulle jag och Jonas flytta in i vår nya lägenhet, det är snart 8 månader sedan så det kan vi nu checka av på listan! Sedan dess har vi hunnit med en massa innebandyspelande båda två och säsongen är nu över för min del medan Jonas spelar slutspel. SM-semi borta mot Pixbo imorgon och Dalen leder med 2-0 i matcher så vi håller tummarna riktigt hårt för ett avgörande imorgon! Matchen sänds på TV4 Sport och för egen del kommer den ses på Allstar tillsammans med Bodén-brödernas rara far och lite gott käk. Vid vinst imorgon så skall resa till Malmö bokas!
För vårt lag blev säsongen en aning pressad men vi lyckades tillslut lösa div 1-kontraktet och det gjorde vi tillsammans. En riktigt FET lagprestation. Vi blandade och gav både finlir och grisande men framför allt var det ena jäkla viljor som syntes på banan. Var det någon som fick sitta på sidan från start så gick man runt och peppa dem som spelade och dem som spelade visade tacksamhet över detta genom att spela uppoffrande och leverera när vi som mest behövde det. Jag är så glad att få tillhöra detta gäng. Vilka vinnarskallar vi är trots allt vi fått vara med om så plockade alla fram den sista lilla energi vi hade kvar och såg till att vi vann då vi verkligen behövde det. Måste säga att det kändes rejält skönt att få knäppa alla misströstare (läs; till största delen journalister och läktarproffs) på näsan. Alla hade räknat ut oss i serien men ingen hade räknat ut vilken vilja det finns i laget. Sååå SHAME ON YOU and.... IN YOUR FACE!!!
Tro det eller ej men ett litet liv har jag och Jonas faktiskt på sidan om innebandyn och jobb. Även om fritiden inte är överflödig under säsong så hinner vi ibland med lite övriga aktiviteter.
- Vi har firat jul här i Umeå med Jonas familj. Var riktigt mysigt och trångt, men finns det hjärterum så finns det stjärterum. Promenader, julbord, julgodis, julklappar, Kalle Anka, spel och en massa härliga skratt bestod vår jul av.
- Min familj var hit på nyår och för en gångs skull var hela skaran samlad - hallelujah! Det var även det riktigt mysigt och trångt men det är ju även det väl värt! Vi åt en god tre-rätters, spelade spel, sköt raketer, drack skumpa och firade in det nya året på bästa sätt med en massa skratt.
- Vi har varit på pardejter. Middag och bowling med bästa Hilli och Peppe. Middag och tv-spels kväll med familjen Ermling, Milan och Miska. Grill- och tv-spels dag med familjen Ermling.
- Jag hann åka ner till min syster och John med resten av familjen, för att fira mina underbara småsyskon på deras födelsedag. Den helgen avslutades med att se Jonas match i Varberg och efter en lååång bussresa hem med Dalen-grabbarna kom vi hem och jag fick beskedet att jag fått det jobb jag sökt. Riktigt skönt med ett fast heltidsjobb måste jag erkänna.
- Jonas blev också uttagen till A-landslaget kort därefter så det firade vi tillsammans med mitt jobb-besked, med god mat och mys. Perfektion enligt mig!
- Vi har hunnit vara några svängar både i Stockholm och i Mora och hälsa på. Lite shopping och allmänt mys är alltid uppiggande.
- Vi har varit hem till Kalix och hälsa på min familj och fira min underbara farfar som fyllde 75 år. Han blev så glad. Han verkligen älskar Jonas och kombinera det med hans lilla ängel (ja, det är jag väl ändå) så kan ni tänka er hans min. Man blir så lycklig :)
- Tillsammans med min syster och John har vi bokat in Bruce Springsteen på Ullevi i sommar också. Vi kommer åka dit en vecka tidigare för att få lite välbehövd semester på västkusten. Kommer bli AWESOME!
- På tal om resa så ska vi även åka utomlands två veckor. Till Mallorca för att vara exakt. Lisa och Kennet firar bröllopsdag så allihopa åker och det kommer bli SÅ JÄVLA SKÖNT!
- Vi har också firat vår 1-års dag. Den är egentligen idag men eftersom Jonas åkte ner till Göteborg ikväll så firade vi den i fredags efter hans match. Han bjöd på middag på Allstar och så fick jag en överraskning också- en SPA-dag tillsammans med honom. Världens bästa pojkvän <3
Ja 1 år har gått och det med en jäkla fart! Det är vid sådana här tillfällen man inser att tiden går så mycket fortare när man har roligt. För det har vi haft! Jag är verkligen lyckligt lottad som har hittat den jag vill leva med resten av mitt liv.
Nu har jag skrivit av mig lite och uppdaterat er få läsare som jag har kvar. Denna gång ska jag inte lova att jag bloggar inom en snar framtid, ni blir bara besvikna då. Jag bloggar när jag känner för det!
Ha det så bra så länge.
Vi hörs!

RSS 2.0