Umeå City på ROADTRIP

Japp, det stämmer. Vi rullade från Gammlia 15.10, egentligen skulle vi ha åkt 15 men eftersom yours truly kom försent så fick de andra snällt vänta, he he he.

Än så länge så har det inte hänt särskilt mycket i bussen, vi har kikat på Sunes Jul och nu är det Solsidan som gäller. Själv ligger jag på golvet i bussen, eftersom jag är gammal och har ont i ryggen. Just idag är jag nämligen näst äldst i laget då Högdahl och Bladh är kvar i Umeå och Wess har opererat knät. Jisses, pension nästa!

Jag vet, enligt säkra källor, att det blir City-Bingo i bussen här framöver och jag har med mig ett riktigt bra pris med mig, den som vinner det kommer definitivt vara redo för bortamatch, he he he!


Mer updates kommer later!


/ # 17

- Huvudet högt

Det är precis det som gäller när allt verkar rasa runt en. Bit ihop och fortsätt kämpa, jag är mer eller mindre en expert på det, på både gott och ont!

Just nu är jag less det mesta, jag är less på att vara sjuk, att mitt humör går upp och ned som en berg-och dalbana, att jag bara gör samma saker hela tiden - vecka in och vecka ut. Nej det är dags för en förändring och den tar start nästa måndag, 20 december, då ska jag hem till Kalix. Ja, det blev lite tidigare än planerat, men det är mycket välbehövligt kan jag säga. När jag är hemma ska jag inte göra någonting annat än ha roligt. Jag ska umgås med alla jag saknar, träna och bara vara. Kommer bli awesome!

Nu lät det här som värsta deprimerade inlägget, men riktigt så är inte fallet. Jag trivs fantastisk bra i Umeå ännu, har världens bästa vänner som ställer upp för mig i vått och torrt och ett sjukt härligt lag som jag spenderar de flesta timmar med ;)

På fredag åker vi nedåt i Sverige, blir en roadtrip med stopp i Uppsala och Västerås, för att spela två matcher. Mot Alunda och mot serieledande Sala Silverstaden. Kommer bli en sjukt trång bussresa eftersom vi åker med IKSU U, men det ska bli skönt att bo på hotell iaf, hatar ju inte hotellfrukost!!

Sen åker jag alltså hemåt på måndagen, under dagen någon gång. Blir skönt med några extra dagar hemma, eftersom jag planerat att åka 23e från början.

I veckan är det samma rutiner som alltid, jobba, äta, sova, träna. Fast jag ska faktiskt göra någonting roligt på torsdag! Då ska jag bli sminkad, få håret stylat och bli fotograferad av en proffesionell fotograf, min lilla julklapp till mamma och pappa :)

Nä, nu ska jag försöka göra något vettigt med mitt liv!

Hej hopp, jag är glad att jag inte har en snopp!

Oj vad duktigt!

Jag lovade att bättra mig med uppdateringar, men det har jag ju verkligen inte gjort. Ber om ursäkt för detta!

Inte mycket har hänt egentligen, jag jobbar, spelar innebandy, sover och äter i princip. Känner att jag verkligen behöver mitt lilla "jullov" hemma i Kalix som väntar. Blir dock ett kort ett, 23-27 dec endast. Träning 27e igen så då är jag tillbaka i Umeå.

Om vi går till innebandyn då; Vi har fått ett x antal nya spelare. Linn Johansson, Ersboda. Elin Hilli, RIG Umeå och Evelina Sjöberg, IKSU Elit. Ni ska känna er varmt välkomna till Umeå City, gänget som alltid har roligt! :)

Matcherna har varit minst sagt upp och ned, men nu ligger vi på en 6e plats i serien, vilket är helt ok med tanke på de mål vi har satt upp och förutsättningarna då såklart. Denna säsong är vi ju, som sagt ett helt nytt lag, med nya tränare och nytt spelsystem, så det är mycket att ta in. Men senaste veckorna har det sett riktigt bra ut och vi krossade IBF Dalen hemma förra fredagen. I helgen väntar IBK Boden på bortaplanen. En match som kommer bli riktigt tuff, även om det gått tungt för Boden den senaste tiden, så är de alltid riktigt bra på hemmaplan. För mig personligen kommer detta bli en riktigt rolig match, känns nästan som hemmaplan eftersom man spelat matcher i Boden sedan man var knatte. Dessutom skall jag se till att världens bästa Lisa Karlsson ska få sig en tryckare eller två. Närå, men hon ska inte få göra mål iaf ;)

Mamma och pappa kommer och kikar på matchen också, ska bli riktigt roligt att träffa dem. Och extra roligt att pappa är med eftersom det blir hans första match han ser mig spela i City. Dessutom har mamma lovat att ta med sig lussebullar åt mig. Pax för att äta någon i bussen på vägen hem! Förhoppningsvis så kan jag tvinga någon av mina kompisar från Kalix att komma och kika också, skulle vara sjukt roligt om Empa kunde komma iaf. :)

Idag har jag inte gjort avsevärt mycket, har jobbat hela dagen, for hem och dog på soffan, drog iväg på Iksu och kika innebandy med Kakan, Amanda, Hilli, Elsa, Jennie och icket att förglömma - LILLA SMULAN! Hon måste vara sötaste ungen i världen. Förra matchen hade hon sagt till vår sportchef att jag var hennes bästa vän och idag sa hon till Hilli att hon har nr. 17 för att jag har det och att hon vill vara som mig. Så gullig! :) Sen har hon även nr. 17 för att hennes kusin Mikael Zingmark har det, men det nämner jag bara nu för att inte Mikael ska bli ledsen. Sorry Mikael ;)

Anyway så gör jag absolut ingenting ikväll, en fredagkväll, kan ni fatta det? So boring så om någon har några smaskiga förslag så är jag SÅ på!


Who will love me for me?


På återläsande!

// # 17

RSS 2.0