Fredagen

Helt okej dag!! Svin rolig faktiskt. Nu ser jag verkligen fram till när jag och Anna ska till Stockholm, det ska bli riktigt roligt, vi vet dock inte om Madde kommer ännu. Men jag surrar för två så det skall nog lösa sig :)

Blir nog kanske Takida på PDOL också i sommar, vi ska kolla över hur vi jobbar och så. Jag hoppas att jag är ledig!

Nu har jag just städat färdigt så nu blir det duschen, sen Sommarkrysset, Eurovision Song Contest och sen skulle jag vara chaufför åt Jocke och hans polare.

Imorgon; match Munksund borta kl 13 på Kvarnvallen. Sen blir det till att plugga det jag orkar :)


På måndag har jag en vecka kvar av skolan, skönt. Men väldigt tråkigt, vad skall jag göra utan Anna, Carro, Anton, Chrille, Anna-Sara, Ante, Alex, Karl och Louice?!?! Kommer sakna alla jätte mycket, men som tur är så är det inte långt till Luleå så jag ska minsann smyga mig dit någon gång också. Kommer bara att kännas konstigt att inte träffa alla varje dag.


På torsdag åker vi på paddeltur i råneå skärgård, det ser jag fram emot. Jag hade tur, svinaherden Karl valde mig som paddelkompis så det blir ytterst roligt :)
Vi ska ha en massa aktiviteter, sova i tält, laga mat ute och bara jyra lite, hoppas bara att detta väder håller i sig så att vi får ha bra väder någon gång vi gör någonting roligt!


Nej, nu väntar duschen.Heja Charlotte!!!!

Update

Tjoho!

Nu sitter jag hos Anna i lule. Är väldigt trött eftersom jag har varit vaken sedan kl 02.55 inatt. Jocke for alltså till turkey inatt och jag är inte lite avundsjuk, men det känns ju faktiskt en aning lättare när jag vet att vi ska fara i augusti. ikväll blir det mysa och lajbans med friiiiida, var väldigt länge sedan så det är väl behövligt!

vi hade väl planerat lite tv-spel och studsmattehoppande, men alla som känner oss vet att det mest troligt inte blir någonting utav det utan det blir mjukglass/glass och en massa snackande om våra innersta känslor och våra alltför vältänkta funderingar om allt mellan himmel och jord. på tal om det så hade anton skickat in till våga fråga som går på rix fm. frågan löd ; vad är det för skillnad mellan en sjörövare och en pirat? Haha jävla kung fråga, dock fick han ingen svar. Taskigt!

aja, nu kom Anna tillbaka från duschen så nu ska vi kolla på hotell tills vi ska till stockholm, sedan äta och sedan skall jag iväg på match mot gammelstan. är lite blandade känslor inför den matchen men det skall bli mest roligt faktiskt!


tjipp och hej!

Typiskt!

hmm, jag vet inte hur man installerar windows live messenger. JAG BEHÖVER HJÄLP! :PRSS 2.0