Uppdatering...

Tjenis Penis och chip och hej!

Ja jag tänkte att jag hade en massa att skriva men nu när jag väl sitter här så har jag glömt alltihopa (?).
Jag klarade iaf min tenta, det var skönt. Hmm, alltså, nu tänkte jag byta samtalsämne till JULEN, hur roligt och mysigt är det inte med jul?! Jag verkligen älskar julen. Det börjar med inflyttningsfest på lördag, en trevlig kväll med tjejerna kommer det bli och sen kommer Jocke och grabbarna hem efter bastun så då får vi umgås lite med dem också, ska bli riktigt trevligt! Sen på söndag blir det kalas eftersom Papi fyller år och lite fotbollsträning också, det blir skoj. Sen på måndag, alltså, julafton, då blir det först hockey på morgonen med Lindvallssläkten, det blir nog roligt, eller ja, det blir roligt för dem andra som ska se när jag spelar. Kul för mig när hela släkten är typ KING på att åka skridskor. Haha nåja, det ska nog gå bra det med :) Efter det ska vi till Mami och Papi och äta jullunch och när vi ätit färdigt den ska vi till Robin med Linda eftersom Boobagalningen fyller 18 på julafton :P Sen blir det hem och se Kalle Anka och äta julmat och öppna julklappar, sen till Benny och Carina och jyra och ge Elias sin julklapp och sedan vidare till Jonny och Katta och ge Pontus julklapp och fortsätta jyra där :)

Sen är det juldan, vilket betyder vila för min del. Men på annandan så har vi först träning 10.30 -12.00 och sen är det bara att duscha och gasa på sig kläderna för då är det annandagsbandy, Kalix v.s Karlsborg, och sen blir det väl återigen utgång. Kul när No Hablas ska vara på hotellet! :)

På nyår ska vi nog till Jonny och Katta, dem har bjudit på middag och det vill man ju inte tacka nej till :) Men det blir iaf lugnt för min del, jag ska vara chaufför.

Sen har vi eget derby mot Kalix den 5/1, vilket blir roligt hoppas jag, mest troligt lagfest efter den :)


Nåja, det var mina framtidsplaner. Sen ska man ju även hinna med att umgås med alla polers, och så fyller Pööösan 18 år den 1/1 så det blir nice det ;)


"Just keep swimming, just keep swimming, just keep swiiiimming"

RSS 2.0