Nu och då.

Gammal kärlek rostar aldrig som dom säger :) Därför har jag världens bästa kompisar, för dom har funnits med i hundra år och jag hoppas på hundra till ! :)

Elin, dig har jag känt sen jag var 7 år, det betyder att vi har känt varandra i 11 år, snart 12 och jag tycker bara mer och mer om dig för varje år som går! :)

Frida, dig har jag känt sen jag var 11 kanske? Eller vi var ju med varandra när vi var små men det är nog något jag har förträngt så jag tar från när vi började umgås ;) Finns ingen som du Frida, jag kan vara med dig varenda dag utan att bli det minsta less, även fast du blir less på mig och mina eviga skratt och schitzofren anfall, då skrattar jag bara lite till tills du tillslut inte kan hålla dig mer. Finns ingen jag känner så bra som dig och det finns ingen som känner mig så bra som du gör, let's keep it that way! :)

Malin, dig har jag nog bara känt på avstånd i större delen av mitt liv, det var inte fören jag började spela fotboll med dig igen som vi connectade ordentligt, det är absolut inget jag ångrar för det finns ingen snällare än dig :)
För övrigt så är jag och Marie äntligen färdiga med vårat projektarbete, eller iaf den praktiska delen. Skönt som bara den att det är färdigt, det har varit många och långa förberedelser men tack vare det så blev det jätte lyckat. Och för dom som undrar vad vi har gjort så har vi anordnat en fotbollsturnering för kommunens åk 9. Läs mer i NSD (fredag 23/2).

Imorgon blir en väldans intensiv dag. Först ska jag stiga upp och jobba och sen fara och sola, sen så är det innebandy derby, Sangis-Kalix, blir nog en väldigt underhållande match. Efter den skall jag bara snabbt hem och sedan till Furuhedshallen, där ska vi ha volleybollturnering med våra herrar och IFK Kalix två herrlag. Efter den ska vi tillbaka till sporthallen, där ska vi käka och bada, och efter den ska vi till Maria i vårat lag. Kommer att bli en riktigt bra dag :)

Söndag skall jag fara till Piteå och döma halva dagen så efter det lär jag ju vara helt slut!

Ikväll är det då skärstatus så dagens tillställningar orkar jag då inte ens nämna!

Tack och hej!


Foh sho!

Alltså, har haft 2 dagar fulla av aggressioner. Har aldrig någonsin varit på så dåligt humör tror jag. Nåja, vad som har orsakat detta tänker jag inte gå in på, har iaf varit rackarns arg för dem som undrar varför jag varit konstig!


Anyway..

I fredags var jag med min baby Elin a.ka Elvis, hon fixade mitt hår och sen for vi och köpte Pekingsoppa, vilket is the shit! Vi är så jäkla beroende, båda två har ätit det 3 ggr på 2 veckor :D Efter Pekingsoppan for vi och såg Sangis match :) Så jäkla mysig kväll hade vi, det skall göras om!! :)


I helgen har jag varit hos Sara och hälsat på, det har varit så himla roligt :) Synd bara att man hinner dricka så mycket när man pratar minnen, för det blev lite för mycket faktiskt ;P
Först var vi hos Sara, där duschade jag efter matchen och gick sedan och handlade åt henne. Hon sa att hon hade mat hemma men det hon hade var följande: Ett paket skinka, ett paket smör, en halv tub salamiost och lite mjölk. :O LOL säger jag då! :D jag köpte iaf korv och bröd och nå makaroner, senap,ketchup och ja lite sånt där så hon överlever iaf :D

Efter det så for vi till My och förfestade med henne och Emelie.
Vid 23.30 skjutsade deras kompis med det roliga namnet (Ajax) oss till Luleå och till Brasse. Haha, jag satt och skrattade i bilen för att första gången jag hörde hans namn trodde jag att han var en häst och jag sa det till Sara, så hade hon sagt det till han så jag skämdes lite, men det gick över ganska snabbt ;)

Efter Brasse gick vi och åt och sedan kom Marcus och hämtade oss, sen for jag till Emelie och sov för Sara fick lite för mycket så Marcus fick vara med henne själv istället :)

Det var iaf väldigt roligt att träffa Sara igen! Det måste vi göra om! :)


Förövrigt har jag paxat in mig hos Frida onsdag och fredag iaf för på onsdag ska vi först på hockey och sen mysa och fredag får jag inte vara hemma för Linda ska ha nå middag för att hon har fyllt år :P  Jäklar vad vi ska mysa Frixy ;)
Sen ska jag och döma på lördag i Luleå, eller ja jag ska först upp och jobba och sen döma :)Elin,Frida och Malin - Vänner som er finns egentligen bara i drömmarnas värld! :)


Nu är det mycket!

Ja, det är precis vad det är. Projektarbetstiden börjar sina, Nk B prov på Ellära imorgon, Religionsprov nästa vecka, skall ha skrivit en uppsats på 15 dataskrivna sidor om någonting varlfritt inom idrott till påsk. så här mycket har jag inte haft på alla mina skolår känns det som :D

Anyway...

I fredags var jag med Elin mah babe :) Kul som fasen hade vi, en ganska stressad kväll blev det :D
Vi satte oss först på bussen vid 17, där satt även min andra gulle babe Frida som skulle med Kix till lule och se hockey. När vi kom fram till lule så gick jag och Elin och käka på Baan Thai där jag åt Pekingsoppa för första gången i mitt liv och nu är jag beroende! jag är sugen på det varenda dag :D jag åt även min klassiker : Oxfilé med potatisgratäng och tzatziki :) Gott som fasen! Sen när vi var proppmätta började vi gå mot Sara, och när vi kom fram dit så var klockan 20.30 ungefär, då var det stressigt eftersom vi inte gjort oss färdiga eller nå, så vi gjorde oss färdiga och började vandra till nästa anhalt och kom fram dit vid 22 tror jag. Där var det trevligt som fasen också :) Sen jyrade vi runt mest och for på någon fest och så sen for vi tillbaka till Sara vid 4 tror jag den var :D

Dagen efter skulle jag döma hela dagen i Sävast, det gick bra som bara den :) Och vad jag gjorde på kvällen/natten är hemligt och endast några få vet om det. ;)

Söndag hade "jag" match, spelade inte en minut. Sen kom Frida och sleepade med mig, alltid lika mysigt syster ;)


Nåja, nu orkar jag inte skriva mer :)
Eller jo en sak till....

Elin, Frida och Malin- I kinda love you :)

RSS 2.0