For what it's worth.

Jag och Anna har insett nu att vi har haft rätt hela tiden, killar är de enda som går att umgås med. (förutom oss själva då, och Frida för Frida är ju min kille ;) Vi vet också varför vi hellre är med dem än med dem av vårt eget kön.

Gårdagen var ; slö, skön, chockerande, en besvikelse, tung.

Roligast på hela dagen var när jag och Anna fick veta att vi endast söker killarnas uppmärksamhet i vår klass, vi höll på att skratta ihjäl oss (samt att vi ville slå ihjäl denna glappkäft) dessutom så började vi analysera i detta och kom fram till att det väldigt ofta tas som att vi vill ha killarnas uppmärksamhet bara för att vi VÅGAR öppna munnen och prata med dem. Oooooh, jag är så arg så att jag nästan kokar.


Aja, får jag höra något någon mer gång så ska jag gå fram till personerna i fråga, skratta dem rakt upp i ansiktet och säga att jag har så jäkla mycket roligare än dem!

För när allt kommer omkring, så behöver jag inte bry mig mer om vad de tycker om mig. De har tydligt och klart tagit ställning.

Mest besviken är jag ändå på en person, men egentligen borde jag ha förtstått redan i julas när denna person inte bjöd mig på sin fest, att vederbörande inte ville ha mig i sin närhet. okej, det var folk där som jag inte umgås med men det var ändå 3 st där som jag känner väl, trodde jag, men ja, man vet när man inte är välkommen.



Jag är jag och jag tar plats, precis som alla andra men kanske på ett annat sätt. - take it or leave it!



So long suckers - I'm gonna smile for life!



Okej, mer än 2 tjejer är ju normala, här kommer lite pics på mina brudar ;) och killar ju! :D

 
Jag och Sara

 Jocke       
 
   Jag och Jens                                       Harry         


Syster och Elin 


Tommy och Emma        Pööösen, Danne och Ida       



Jag och Ida      Jag     Jag och Frida   

Underbar lördag!

Jag kan verkligen förstå att Danne och Linda valde att gifta sig just denna lördag för den var helt sjukt bra!

Först börjdes det med lagmys på Furuhedskolan med lite matlagning, skitsnack och dåliga skämt. Sedan raceade vi med Bergeskans till SportCity där det var dags för en promenad. Efter promenaden (när det var 50 min kvar till match) då vi skall byta om, upptäcker jag till min stora fasa att sporttoppsjäveln är kvar hemma i gammelgården. så satans klantigt!!! Jag snodde mammas och pappas bil, körde 120 hela vägen och var tillbaka 17.25. Jag är tid!

Anyway så började matchen, och alla var spända...

Efter ca 4 min så bryter Camilla J handleden, bara mitt i allt, jag såg inte vad som hände. Men det var verkligen inte roligt, hon hade väldigt ont. det kan jag lova!!

Vi bestämde oss för att jobba för henne med och se till att vinna för att hon inte kunde vara med, och det gjorde vi! 6-3 vann vi med och det är ytterst viktigt inför nästa match på långfredag.

Sen har jag kommit fram till att jag måste nog byta nummer eller nå. Jag har nr 7, och Nadja har nr 17 (Nadja= Poängkung) Och så när man väl lyckas göra sig ett poäng i denna nervösa match, ja då ger domarna bort min assist till Nadja, bara för att de är vana att se en siffra med en 7:a i, så nu måste jag verkligen byta så att jag får behålla mina välbehövda poäng ;) HAHA!

Sedan till melodifestivalen, ohjohj!, Charlotte Perelli vann ju, lite nöjd jag var då!

Lite besviken dock att Linda Bengtzing INTE fick några poäng av svenska folket! Men men, hon är ju bäst på svenska låtar hur som helst :)

Nu är det snart träning, kul med en lugn träning idag :)

Vi ses!

Till helgen...

då är det dags för första kvalmatchen. Holmsund hemma kl 18.00. Hoppas att alla ni som läser detta kommer och stödjer och hejar på sangis aif!


hoppas även att ni läst om oss i tidningen, som fransson sa: vi går upp!

:)

igår...

såg jag först så ska det låta med mamma, pappa och linda. kom sedan på att fjikso numer bor granne med dem, så jag våldtog hennes dörr och trängde mig på. Frida fägade håret när hon plötsligt kände ett enormt sug på Lh's godis. Vi satt och funderade ett tag på om vi skulle göra oss det besväret att fara ned på stan, vilket vi givetvis gjorde. Godis är ju trots allt godis. Vi snodde pappa Rogers bil när han hade somnat och drog genast ut på Älgen för att hämta Sara. Vi hade schlager tema med karaeoke i bilen och Sara fick agera doa-kör.

Ytterst trevligt, när Frida hade tömt Saras fickor på pengar så köpte hon sitt godis och vi skjutsade hem Sara igen. Sedan var det äventyret slut.

Nu skall jag strax till grannlandet och se fotboll. Sen hoppas jag att vi hinner hem till Melodifestivalen, denna omgång är den enda jag har längtat till eftersom att både Charlotte och Linda är med, det kan bli riktigt bra ikväll!

Nu har jag ingenting mer att skriva för tillfället, så du får nöja dig med det du har läst!


Tjao!

                   Gammal bild :P

RSS 2.0