Update...

Hinner med en snabb uppdatering.

Igår kom jag hem från min sjukhusvistelse, har mått dåligt sen i måndags och i onsdags när vi var på derbyt så var jag tvungen fara hem för att jag hade så sjukt ont i magen. Jag klarade inte att köra hem till  g-gården så jag for till mamma och pappa där mamma bestämde sig för att skjutsa mig till akuten.

Där tog dem en massa prover och trodde att jag hade magsår eller en inflammation i en ficka i tarmen (som endast gamla drabbas av). Anyway så fick jag sova över där vilket var så jävla trist det bara kan bli. Kl 8 på morgonen skulle jag få fara på skiktröntgen men det blev inte förens 13.30, vilket jag var väldigt förbannad över etftersom jag varken fick äta eller dricka, och det hade jag inte gjort sedan tisdag morgon då jag åt en smörgås till frukost.

Då resultatet från röntgen kommer så säger läkaren att jag mest troligt har en cysta på min äggstock, så jag fick åka ambulans till akuten i sunderbyn. När jag då suttit där en timma så får jag träffa någon slags chef på kirurgen, vilket skrämde mig ordentligt. Han frågar mig när jag ska ha min nästa mens och jag säger på ca 1.5 vecka. Jaha säger han och börjar svära. Jag frågar honom vad som är fel och han säger att jag inte har någon cysta utan det jag led av var ägglossning samt en kraftig magsjuka som tydligen många blivit drabbade av senaste två veckorna.

Efter "diagnosen" får jag dricka nyponsoppa och får en varm polarklämma, jag var då så hungrig att jag trodde jag skulle dö, och jag kämpade för glatta livet för att inte sluka hela mackan på en gång. 10 min senare satt jag i en taxi på väg hem igen.

NÖDVÄNDIGT!


Detta innebär att det inte blir någon tjejfest för mig i helgen, och denna hade jag verkligen sett fram emot, så det gjorde mig förbannad.


Men men, det var skönt att komma hem till Jocke och mina två busisar som för övrigt ligger här bredvid mig i soffan och sprattlar (drömmer), haha! Så söta :)Nej nu ska jag kika vidare på intranätet. Söker efter en Nintendo DSi och en knallrosa Ipod :) VIll ha, vill ha, vill ha!! :)

Later!

Oj, det var länge sedan :S

Aj aj, nu har jag slarvat med mina uppdateringar som jag lovade Carro och Anton sköta 100 % bättre än sist, sorry guys ;S

Anyway så har det hänt lite sen sist:

Hade tenta i Hållbar utveckling och lärande, G=13 p, Mitt resultat= 13,5 p. Otroligt skönt att få godkänt på någonting jag inte ens pluggat på, jag har varit helt omotiverad och skoltrött sen efter jul. Jag t.o.m. längtade till AUO vid jul för att jag var så less allt på skolan, men jag kan säga att den längtan höll inte ens i sig över kursintrot på första AUO kursen. FY FAN SÅ TRIST! Jag säger då det ni som läser till idrottslärare och har mitt bakomlagda år framför er; ni kommer inte tycka att det är peace of cake iaf!!

Jag är iaf helt färdig med det här året och det känns HUR-BRA-SOM-HELST!!!

Lars och Sofie har fått en bebbe också, lilla Felix :)

Kort efter det fick jag och Jocke våra två pojkar, Valle och Vegas. En svart och en vit, som just nu håller på att demolera sin rosa flamingo. :)


Till helgen vankas det fest med brudarna, kommer bli utomordentligt roligt. Titta på landskampen, dricka vin, surra, utgång någonstans och sedan brukar de bli Max när jag är med Carro iaf ;D

Om ett tag kommer Stina hem, jag längtar! :)
I brist på inspiration har jag gjort något flummigt med mobilen;

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga
1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Den här bjuder jag på :P  


2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
vet du hur ont i nmagen jag har? :)


3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
Nu får Jonas köra, annars hör jag av mig :)


4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Det måste vara guds bra dag idag!


5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Vad fin du var på morgon gumman.


6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Äsch då :)


7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Jag är sugen som fan :)


8. Vad vill du höra mest av allt?
Du var riktigt het idag :)


9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Polisen har kontroll på näsbyn.


10. Din romantiska replik?
De är halkigt som fan så kör försiktigt.


11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Äsch vad synd...Nej nu måste jag kolla vad huliganerna sysslar med.


På återseende!

RSS 2.0