Tröttheten smyger sig på.

Fy fasen alltså, jag har stigit upp 05.15 idag för att ta mig med buss till skolan, det är aldrig roligt alltså!! Till råga på allt så började morgonen med att en viss person gnällde om att jag skulle ha satt mig på den andra bussen eftersom denne person satt där. Jaha typiskt tänkte jag, inte gör man någonsin ett enda rätt :P

När jag då sitter där och läser NSD och lyssnar på wundeful musik så kommer vi fram till jämtön, hela främre delen av bussen är typ tom och ÄNDÅ ska en sitta bredvid mig, jaha typiskt igen då tänker jag men okej, men då känner jag det.... STANKEN! Jag mindes då varför jag hatar att åka buss och jag var samtidigt överlycklig för att jag inte var gravid för hade jag varit det hade jag spytt, det gjorde jag nästan ändå men, fy! Tvättar inte folk sig varje dag eller vad???


Nej fy fan.

Idag har jag varit dum, dum, dum, men det är det bara Carro som vet vad vi gjort, så jag säger bara A här så får ni fråga Carro om B sedan :D


Nej nu har pappa lagat nyponsoppa och gjort mackor åt mig så jag ska äta det. MUMS!

Hej svejs!

Finns det värre?

Nej jag tror inte att jag träffat på någon värre människa alltså, det handlar för fasen om vanligt folkvett! Har man sagt en sak så får man skylla sig själv om man inte uppfyller denna och då kan man sedan inte komma och gnälla om 100 kr. Jag blir vansinnig!!

Anyhow.

Imorgon kommer Stina hem, det ska bli himla roligt att träffa henne igen. Hon ville givetvis att vi skulle ta oss en shoppingtur i Luleå men jag var tvungen att avböja p.g.a. finanskrisen (min egen). Det bokstavligt talat flyger ut fladdermöss ur min börs och om man ropar;"Hej!" i den så hör man ; Hej, hej, ej, ej ej minst tio gånger för att det ekar så mycket i den.
Det är tur att jag redan räknat med mina helgbestyr i min budget för annars hade det gått riktigt dåligt alltså!

På tal om helg, på torsdag eller fredag kommer Caroline, Carro, Gyllis, Dynamit-Harry, Carlos, Gyllander hit, oooh, jag längtar redan. Har ju inte sett den lilla krabaten sen, hmm. ja när var det nu igen? I torsdags tror jag minsann det var. Aja, det är alldeles för länge sedan hur som helst! Träffar ju henne imorgon på skolan också så då får det planeras inför helgen, wihooo, kommer bli skoj skoj skoj!!

På torsdag börjar det med skotercross, (ja, jag vet, det är jag, småpojkar och fylltrattar som tycker om detta) men anyway så tycker jag det är himla roligt och dessutom ska jag köpa mig remmar där har jag bestämt. Även om det inte gick så bra sist jag köpte remmar där, minns du Frida!?!?!? :D

Sedan på fredag förmiddag åker vi ut till stugan och badar badtunna, jag, carro, stina, fredde, robin, linda, sofie och kanske någon till, vi får se vilka det blir. Sen hem och duscha och fixa sig lite så ska jag och carro sen och hämta mat på b4, det blir gott!!! Efter maten så är det fest hos oss som gäller och sedan utgång.

Och eftersom att min form har sviktat lite sen förra festen så har jag lovat mig själv och mitt sällskap att inte överdosera med vätska denna gång, vilket jag kommer att hålla fööööör.... I see you att the dancefloor!!!!


Roger över, Roger ut!

RSS 2.0