Finns det värre?

Nej jag tror inte att jag träffat på någon värre människa alltså, det handlar för fasen om vanligt folkvett! Har man sagt en sak så får man skylla sig själv om man inte uppfyller denna och då kan man sedan inte komma och gnälla om 100 kr. Jag blir vansinnig!!

Anyhow.

Imorgon kommer Stina hem, det ska bli himla roligt att träffa henne igen. Hon ville givetvis att vi skulle ta oss en shoppingtur i Luleå men jag var tvungen att avböja p.g.a. finanskrisen (min egen). Det bokstavligt talat flyger ut fladdermöss ur min börs och om man ropar;"Hej!" i den så hör man ; Hej, hej, ej, ej ej minst tio gånger för att det ekar så mycket i den.
Det är tur att jag redan räknat med mina helgbestyr i min budget för annars hade det gått riktigt dåligt alltså!

På tal om helg, på torsdag eller fredag kommer Caroline, Carro, Gyllis, Dynamit-Harry, Carlos, Gyllander hit, oooh, jag längtar redan. Har ju inte sett den lilla krabaten sen, hmm. ja när var det nu igen? I torsdags tror jag minsann det var. Aja, det är alldeles för länge sedan hur som helst! Träffar ju henne imorgon på skolan också så då får det planeras inför helgen, wihooo, kommer bli skoj skoj skoj!!

På torsdag börjar det med skotercross, (ja, jag vet, det är jag, småpojkar och fylltrattar som tycker om detta) men anyway så tycker jag det är himla roligt och dessutom ska jag köpa mig remmar där har jag bestämt. Även om det inte gick så bra sist jag köpte remmar där, minns du Frida!?!?!? :D

Sedan på fredag förmiddag åker vi ut till stugan och badar badtunna, jag, carro, stina, fredde, robin, linda, sofie och kanske någon till, vi får se vilka det blir. Sen hem och duscha och fixa sig lite så ska jag och carro sen och hämta mat på b4, det blir gott!!! Efter maten så är det fest hos oss som gäller och sedan utgång.

Och eftersom att min form har sviktat lite sen förra festen så har jag lovat mig själv och mitt sällskap att inte överdosera med vätska denna gång, vilket jag kommer att hålla fööööör.... I see you att the dancefloor!!!!


Roger över, Roger ut!

Kommentarer
Postat av: frida

Hahaha jag har ett svagt minne av att remmen (!! inte jag) på något vis skar dig i munnen.

2009-04-06 @ 22:19:11
URL: http://fiffomiffo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0