Stressigare än någonsin!

Japp, dessa 4 dagar har varit stressigare än någonsin.

På tisdag skulle en rapport vara inlämnad om någonting jag knappt fattade vad den handlade om(?) men jag gjorde färdigt den och skickade in den i tid. Jag hade även halkbana direkt på morgonen, till min stora glädje såg jag att Hannah också skulle göra den då så vi fick sitta i bilen samtidigt när vi gjorde våra halkisar och skrattade, det var roligt :) Efter halkbanan for jag och Jocke och käkade lunch på hotellet och sen for vi hem och tog en tupplur och när jag vaknade insåg jag att det var dags för mitt teoriprov, vilket gick FINT, klarade det iaf men :D nä jag kom hem bokade jag uppkörningen, vilket blev IDAG. Som jag klarade! ;)

Hela dagen igår höll vi på att flytta och städa och flytta och borra och städa och ja, allt på en gång har det varit. men nu känns det så himla mycket bättre.

Ville bara uppdatera! :D

Stressigt värre...

Mmm, det är det, vi har en  SVINIGT TRÅKIG kurs, jag trodde att det skulle vara den roligaste typ, men oj så fel jag hade. Vi ska göra 5 uppgifter till nästa vecka och en till den 10 dec. Dock är det gruppuppgifter som tur var, för jag fattar då ingenting utav dem själv, Hannah och Maria har fått förklara så mycket så snart är dom nog gråhåriga!


Anyway så får jag och Jocke veta på måndag om vi får lägenheten, HOPPAS HOPPAS HOPPAS!! jag vill verkligen ha den ju!

Hmm, jag har skrivkramp, kommer inte på någonting att skriva om. Ja vi har match på lördag för första gången på evigheter känns det som, Gällivare borta, trist att åka dit när det är Spanien - Sverige på tv men, jag överlever, har ju redan sett båda lagen live förra året så ;)

Jaha nu tog det slut på skrivandet.

Tooodiloo!

Jisses!

Ja herregud så mycket jag har hunnit med! I fredags var vi och bowlade och käka trendbuffé, jag vann på våran bana, det var jag, rebbe, roger/brylle, maria och sanna. haha, roligt var det =) efter det for vi till lule och dagen efter kom mamma, pappa, linus och linda och hälsade på och käka middag hos oss. på söndag hade vi match mot boden som var lite mindre lyckad tyvärr men ja, 1 p iaf.

måndag hade jag date med cecca och maria på skolan inför tentan, det var väldans trevligt, hoppas att maria inte ser mig med gravid magen! :D

idag har vi 'ven haft tenta i psykologi, det gick mycket bra! och idag ska jag och jocke hem till kalix, jag har träning typ varje dag. men det blir trevligt då får jag jyra på med brudarna också!

ska nog höra med landström om vi ska styra nå här snart. nåja den som lever får se!


hinner inte med någon lång saga idag, håller mig bara uppdaterad! ;)

Cooling dårå!

Hmm, ja jag vet inte riktigt var det coola kom in, men jag antar att jag är en jäkla bra mockarutsbakare eftersom att Joakim, Fredrik och Nicke fick smaka nu på morgonen och dem ville att jag gärna fick göra om dem eftersom jag t.o.m fick beröm. Kul att man får det över någonting!

Anyway, jag satt igår och var nostalgisk över det gågna året, satt och läste min och försökte att iaf hitta något sådant inlägg i Fridas blogg men hon uppdaterar ju varannan minut så det är nog allra längst ned på listan, hittar det inte med andra ord :D     
Hur som helst så hade vi roligast i världen, "hello mr.taliban", "torkel i knipa" ENS haha, det ordet använde vi i varje mening endast för att Bid hade dragit igång det, haha, så himla roligt!

Idag har jag varit ledig, har suttit hemma typ och snart ska vi till Kalix för jag har träning, hmm ja när var den nu då? JO KL 21-22.30. mest sugig tid, men ja, jag är ledig imorgon så det är ingen fara för min del.

Sen på kvällen har vi fotbollsavslutning, det ska bli himla roligt med lite bowling och käka på hotellet, det blir nice :) Jag och Persson ska äga bowlingen som vi oftast brukar ;) (ni kan kalla oss rännstensungarna!) :D


Nåja, dagens uppdatering är över, är mest less på allting just nu, mycket att göra you know!


RSS 2.0