ååååh vad lycklig jag är...

det har verkligen varit min dag idag alltså!
allting är ordnat inför balen nu, det känns jätte skönt!

Sen så har jag varit och kört bil i över en timme idag utan att få ett ända k-stop, fan vad stolt jag är över mig själv! :)

alltså, jag kan inte med ord beskriva hur glad jag är idag. eller det kan jag, men det tänker jag inte skriva här :D

sikfors till helgen, det ska bli riktigt roligt faktiskt, med vårat underbara lag, vi har så himla skojigt :) Helgen efter det är det DM + Linda Bengtzing på hotellet. Måste dock se henne nykter eftersom vi har DM dagen efter men det kanske är lika bra så att jag kommer ihåg exakt ALLT! ;D Linda = BÄST!


Näe, nu ska jag gå och fira med en glass tror jag. det är ju nästan lite somrigt ute! :D


Bye for now!

nu är påsken över...

ja, och det har väl varit en alldeles vanlig påsk skulle man väl kanske kunna säga. det började med att vi, tro det eller ej, fick sluta tidigare från NK B:n, glada som fan var vi över det :)

Sen på kvällen for jag med Frippan på skotercrossen i Karlsborg, vilken var rolig men inte lika rolig som alla andra år eftersom Janne Tapio inte var med.

På skotercrossen köpte jag och Frida remmar som Frida var TVUNGEN att hålla i sade hon. Då skulle jag i alla fall ta en tugga från en av mina remmar då hon plötsligt fick någon spasm i armen så hon tryckte in den i halsen så jag i princip kände den killa mig i magsäcken och sedan när hon kom på det så drog hon upp den igen med en sådan fart att jag fick ett sår i halsen som gjorde himladens ont. Jag var ju givetvis tvungen att slå henne i skallen efter det och hoppas att hon tappade den sista turisten (hjärncellen) hon hade i huvudet vilket hon tyvärr inte gjorde. Efter en stund kände jag i alla fall att jag ville ta en tugga av min häxvrål rem, eftersom jag var sugen på något salt, just när jag tog en tugga kom jag på att jag hade ett sår i halsen och samtidigt kände jag hur jag strödde salt i såret ( bokstavligt talat). Ont så ini helvete gjorde men det gick över.

När vi kom hem till mig så gav jag Frida hennes påskägg, som den vänliga påskhare jag är, och sen for jag till Jocke och satt och lyssnade när han, Crille, Danne och någon till satt och berättade historier som jag inte fattade någonting av och som jag tror att Danne inte heller fattade så mycket utav, eftersom dom andra är ganska mycket äldre. I alla fall så satt jag och Danne och pratade ett tag och sen kom en massa mer folk och efter en stund for alla på hotellet, då gick jag och städade upp efter dem och sen gick jag och sova. Dagen efter for jag hem och satt och jyra ett tag tills Emma hörde av sig och sa att hon tyckte att jag måste komma med ut,(vilket inte alls ingick i mina planer) men hon bad så snällt så jag gav efter. Jag fixade mig färdigt och sen kom Emma, Micke, Cecca och Matte och hämta mig och så skulle dom skjutsa oss till en Monica. Men där var vi inte så länge. När vi hade varit där for vi till Johan och fortsatte förfesta, där trivdes jag mycket bättre eftersom jag kände alla som var där :) Trevligt var det att vara med dom gamla vanliga : Johan, Jonne, Ante, Hansson och sen kom en massa till :)

Efter Johan var det hotellet som gällde där jag hade himla skoj också faktiskt!

Söndag gjorde jag inte så mycket, hade match men den vill jag helst inte uttala mig om.

Idag har jag först varit och sett Assis herrars match som dom vann med 2-0. Direkt efter den började IFK Kalix match så då såg vi den också. Sen skjutsade Jocke mig till Frida där jag, Frida och Annis åt makaroner och sen for dom och jag låg kvar och såg innebandy, Pixbo vann! ;) Henrik Qvist är så himla bra, 6 p i dagens match :)


Näe, nu börjar Frida sjunga "cykeln på köpet" i sin ensamhet framför datorn så nu ska jag vara social med henne!

Hoppas ni fått många påskägg ;)

Extra stjärnor till : Frida, Elin, Emma, Jonne, Johan, Ante, Danne och Jocke. Ni är så roliga allihopa :)

RSS 2.0