Lite kort om:

Frida, min alldeles egen syster. Eller kanske inte syster, kanske mer själsfrände. Vi har alltid så himla skoj. Till och med när vi bråkar, då bråkar vi och tjafsar och småtjurar vi på varandra och är jätte arga och till slut kommer vi inte ens ihåg vad vi bråkade om och då måste vi givetvis skratta åt det eftersom vi är två ganska så patetiska människor egentligen. Men Frida ställer upp som ingen annan och det uppskattar jag mer än livet. Det jag ville säga var ju då att Frida är KING! :)

Elin, finns det snällare? Finns ingen som ställer upp så mycket för att få mitt hår, mina ögonbryn och ögonfransar att se bra ut. Hon är verkligen som en ängel som ställer upp så mycket som hon gör. Det finns inte heller någon roligare, herregud vad den tjejen kan göra bort sig, haha, man får alltid skratta, det är ju något nytt varje dag. Senast i måndags så hade det hänt 2 gånger på en och samma gång, och det var inte roligt det sista som hände :P Sammanfattningsvis så vill jag säga att även Elin är KING! :)Sen tycker jag även att Daniel Eriksson, Kristian Ekberg och Emma Enholm bör nämnas, finns knappast snällare än alla dessa människor, tack för att ni finns! :)Tänkte bara säga det också att även jag är ju givetvis KING ;) HAHA!

Allt och alla...

Ja igår var en riktigt lyckad kväll, fan vad roligt jag och Emma hade! :) Först var jag och döma hela dagen, ett p-12 sammandrag sen var det bara gasa hem och gasa fort som fan in i duschen, göra sig färdig och äta och sen for jag till Loyd :) Där skulle vi se fotboll och spela Buzz. Fotbollen blev ett x och Buzz vill jag inte tala om hur det gick för mig men whatevvah, det var ganska roligt iaf ;) jag var lite nervös först i början för jag blir så jävla förbannad när jag förlorar så jag visste inte om jag vågade vara med ifall att dom andra skulle tycka jag var ett psykfall, men Jocke var/är värre än mig så det tog inte länge innan jag tog över Jesses kontroll och spelade istället för honom :) Var för övrigt ende tjejen där tills Emma kom vid halv tolv eller vad den nu var, annars var det bara killar där : Loyd,Jocke,Tommy,Jesse,Jonas,Harry,Steffe och så var Jim och Bogga där en sväng också, men dom for nästan lika snabbt som dom kom :P

Nåja, roligt som fan hade jag då igår!

Ska snart och lira fotboll med en massa :)


Hej och hå!

SPORTlov!

Ja det kan man verkligen säga att jag har, jäklar vad jag och Frida har hängt på olika sporter i helgen!
Torsdag for mamma och pappa till Stockholm på båtmässan så då fick jag gå (tro det eller ej) till fotbollsträningen. Efter den kom Frida och Fridas pappiraj och hämtade mig på sture och sen släppte han av mig och Frida på sporthallen där jag skulle duscha och sen stannade vi och såg lite innebandy, sen gick vi hem till mig.

Fredag så var vi och gick en sväng på stan, jag hade några riktigt viktiga ärenden!(köpa ett linne) Sen på kvällen for vi på bandy, Kalix-Tillberga, var en bra andra halvlek av Kalix iaf! Sen så satt vi på ishallen och skulle vänta på att Danne skulle hämta oss men sen så orkade vi inte vänta längre så vi lånade en spark som vi hittade och hade race hem till mig. Kan meddela att Frida inte är en hejare på att sparka! Hon skulle skjutsa mig en bit så kör hon på fel sida om vägen så möter vi en bil såklart, då var vi ju tvungen veja till höger så mycket att vi båda flög av sparken och sparken gick sönder lite halvt :D

På lördag steg vi upp kring elva, käkade frukost och promenerade till sporthallen där vi skulle umgås med Elin, Malin och Emma på Sangis match som dom tyvärr förlorade mot Gällivare. Efter matchen skjutsade Emma oss till Fridas farmor för där väntade fika och tårta eftersom farmor Lisa fyllde år, gott var det! :) Sen for vi till Frida och lekte med Ida en stund sen kom Fridas morfar och hämtade oss och skjutsade oss till mig där vi började laga mat, fläskfiléwok och ris, gott var det! När vi hade ätit upp började vi fylla bubbelpoolen med vatten och gjorde i ordning fruktsalladen och tog fram glassen. När bubbelpoolen äntligen var full med vatten stod termometern på 24 grader!!! Då var jag ju givetvis tvungen tömma ut allt vatten igen och fylla på nytt. När det var fullt igen stod termometern på 28 grader och då orkade jag inte tömma den en gång till så jag och Frida kokade vatten i några kastruller som vi sedan hällde i poolen, då var det varmt och skönt, på med ansiktsmaskerna och börja massera varandras fötter. Snygga som fasen var vi och hälsokvällen var fulländad.

Idag steg vi upp och promenerade till IP där det var dags för bandy igen, Kalix-SSK Sunsdvall. Det var så himla fint väder ute och varmt var det. Fick ju förresten med mig Emma på bandyn också :) När matchen var slut släppte Emma av mig och Frida på sporthallen där vi skulle se på herrarnas match. Innan matchen lånade jag Antons klubba för att leka lite med bollen men den var ju vinklad åt fel håll så jag kände mig som en amatör så jag lånade Adams reservklubba istället, den var mycket bättre, jag sköt värsta bra skottet med den och avslutade ganska snyggt med en flygtur som målgest, RIKTIGT NICE! :D
När innebandyn var nästan slut så for jag och Frida på ishallen och såg Kalix-Älvsbyn. Kalix låg under med 0-4 när vi kom men vann med 5-4, riktigt roligt  :) Nu sitter jag här i min soffa och har sneglat färdigt på Real Madrid-Getafe matchen, nu skall här duschas och städas lite innan mamma och pappa kommer hem imorgon :)


En riktigt trevlig helg skall jag tacka min man Frida för, det sägs att vi är som ett gammalt gift par ;)


Lev livet!

RSS 2.0