Lonely

I'm Mr. Lonely, lallalal.....

mmm, just det, har jobbat 8-16 idag och det har gått sakta hela dagen, imorgon förmodar jag att dagen kommer gå 100 gånger så sakta, jag jobbar 7-12 och 16-21, delad tur alltså och jag ska vara vaken till 3 ungefär eftersom att jag lovat Jocke att hämta honom från krogen. jag skall ha en stor eloge om jag lyckas hålla mig vaken tills dess för jag har varit trött sen kl 14 idag ca.

skönt ändå att jobba under kalixdagen, då kan man säga att det är därför man inte festar som alla andra. (en liten parantes bara)

jag längtar till skolan börjar så man får träffa "gänget" så att säga. då blir det nog en massa surr eftersom man inte har setts på länge, fast en del kommer jag ju träffa en massa i sommar hoppas jag. jag ska minsann tvinga carro att komma och titta när vi spelar mot notviken 2, hon spelar ju i deras a-lag så jag hoppas att hon kan avvara mig den tiden ;)

jag har så tråkigt. (en liten parantes 2)

hejdå

update

festen i helgen var verkligen hur rolig som helst. jag längtar redan till nästa fest kan jag ju säga! mådde ändå hyfsat på söndag fast jag hade ruskigt ont i huvudet och var seg, men det gick över när jag for och träna :)

anton for ju på em i söndags, och han har lovat att skicka ett mess när han sitter och kollar på mina babes i spanien, glöm inte att hålla detta karlsson!!!

Under lördagen såg vi matchen, spelade kubb (jag har nu officiellt lagt ned min kubbkarriär), skickade ett mess till kalle k i fyllan från alla, körde en massa lekar som chrille satt och kuckilura ihop, åt jordgubbar, drack vin, träffade några nya människor, sjöng karaeoke, gick ut på terassen, var 23 där, var bara en i gänget som uppnådde den åldern, hon gick först, var den enda som fick visa leg, så det var chill, vi fick börja vår utgång med att tejpa min satans sko, den gick sönder någon gång i taxin från mjölkudden (?) men den gick att tejpa ihop, jag kände mig dock en smula primitiv, men jag hade jävligt roligt ändå. träffade karro thomtén och lina johansson, jag har inte sett några av dem på väldigt länge, så det var roligt :)


aja, igår hade vi match mot trångfors, gick väl inte så lysande för laget men för mig kändes det bra. var roligt när vår tränare kom och sa efter matchen att jag hade varit riktigt bra. det är ju alltid roligt :) fick göra ett mål också, en frispark typ i krysset, var ju extra roligt då eftersom jag fick spela mittback igen fast jag allra allra helst vill vara forward :)

hann också vara med frida en sväng igår, vilket alltid är trevligt. vi var och kika på deras nya hus, vilket var stort med fula tapeter och golv, men det skulle dom fixa till :)

ikväll är det träning och imorgon match mot notviken 2, då hoppas jag på en forwardposition. men man vet ju aldrig.

nej nu ska jag gå och måla mina naglar och förbereda middagen tills jocke kommer hem.


take care!

länge sedan

jag uppdaterade :P har inte orkat dock.

det har inte hänt särskilt mycket sen jag skrev sist, vi har varit och paddla med skolan i råne skärgård som sagt, vi såg ett gäng sälar som var fräna, sov i tält, spelade kubb, mös och umgicks runt elden och paddlade tillbaka dagen efter. jag hade världens träningsvärk i latissimus dorsi (lite kan jag ändå) och var faktiskt brun när jag kom hem, det är ju alltid roligt. dock hade jag bränt mig i pannan så det var inte nå vidare roligt att spela mittback dagen efter och nicka den förpestade bollen hela tiden.

det har även hunnits med lite fest med frida och sara, med singstar och guitar hero. nina som bor 2 hyreshus bort, hade minsann hört oss, haha vackert det skall ha låtit?! :D

idag börjar jag jobba, skall bli skönt att ha något att göra om dagarna, fast samtidigt så längtar jag tills jag slutar jobba, men hang on, det är ju bara 7 veckor kvar!

i helgen blir det fest igen, ska till lule, eller rättare sagt till chrille och se sverige-spanien och sedan blir det utgång och därfefter en sleep over hos anna ---guld

nej nu skall jag ta och göra någon nytta, vad det då än kan vara. mamma kommer nog förbi och hälsar på förmodar jag :)


att längta till:

tandsmycke
innebandyn (inte länge kvar nu)
utlandet
stockholm med anna
tatuering
skolan börjar, tro det eller ej men jag längtar

men först..... jobb och slit i sommar.


just do it!

RSS 2.0