Can you feel the love tonight?

Läste just Fridas blogg och hon inspirerade mig till att skriva något kärleksfullt :)

Tänkte att jag skulle skriva om mina vänner, dom absolut bästa!!

Frida Åström

Vad skulle jag göra utan dig? Det finns ingen som förstår mig som du gör. Vi tänker likadant, bara det att du oftast tänker bättre än vad jag gör. Och  tänk alla minnen vi har tillsammans, alla gånger vi har badat i hamnen med ja du vet, och den gången vi dansade tango i sidenkalsonger när fel personer kom in. Vi har känt varandra så himla länge nu, och det känns bara bättre och bättre för varje dag. Just nu saknar jag dig och zebran när jag ligger här ensam i min säng och filosoferar, har just pratat med dig i telefonen så dagen är ju räddad i alla fall. Can't wait until tomorrow! Då ska vi catcha upp veckan som gått! Dessutom kommer du ju snart att bli min sambo, eller ja redan på söndag hoppas jag ;) Vi har ju våran lägenhet som vi bor i :)Jag älskar dig Frida!

Elin Eliasson

Du är en av dom jag känt längst av alla, men det är inte fören nu på senare dagar vi har funnit varandra helt. Jag är så glad för att vi har gjort det för nu vet jag vad jag har missat i alla år. Nu har vi hela livet att ta ikapp det. Vi har alltid så roligt och jag vet att jag kan prata med dig om allt. Jag håller på att längta ihjäl mig tills vi ska utomlands, då är det bara du och jag, gud vad skönt det ska bli, jag ser verkligen fram emot det! :) Jag älskar dig Elin!

Malin Simu

En av dom absolut gulligaste människor jag träffat! Du ställer verkligen upp för mig och det är jag dig evigt tacksam för! Jag förstår inte hur du orkar hålla på att skjutsa mig hela tiden, men jag lovar att direkt jag har körkort ska jag återgällda dig :) Jag ser fram emot hela sommaren, då kommer vi träffa varandra nästan varje dag, det är alltid ett nöje att träffa dig. :) Jag älskar dig Malin!

Kristian Ekberg

Ja, vad ska man säga? Hade du varit med i Greys Anatomy hade du varit Dr.McDreamy. Jag har inte känt dig så länge men det känns som att vi har känt varandra i flera år. Jag kan prata med dig om allting, mestadels blir det ju fotboll men det är helt okej, det är ju något jag älskar! Du är den helt klart Stockholms bästa kille!! :)

Mikael Nilsson

Du är nog den enda i hela världen, (förutom jag själv) som tycker jag är rolig, och det är ju en himla positiv egenskap :D Sen så vet du exakt hur jag fungerar och det verkar du utnyttja ganska bra med att retas till exempel!! Nåja, det är ju roligt det med så jag ska inte gnälla. Men det är alltid lika roligt att prata med dig iaf :)


Jag vill att ni ska veta att jag är så himla stolt över att få vara eran vän, för ni är verkligen det bästa som finns. Jag kommer alltid att ställa upp för er precis lika mycket som ni ställer upp för mig. Nu finns det ingen återvändo, nu har ni blivit mina vänner och ni kommer aldrig mer slippa mig :)


Fucking shiet!

Aaaaarrrrgh!!

Just nu är jag riktigt förbannad för min skit telefon kan inte ta emot meddelanden och den skickar dubbla meddelanden hela tiden!

Anyway...

I måndags var det dags för skola igen, kommer inte ihåg om vi gjorde något speciellt, eller ja vi hade balkommitémöte. Sen på kvällen var det dags för träningar som vanligt.

Tisdagarna har jag tydliga problem med att komma ihåg vad fasiken vi har gjort på skolan, för just nu minns jag inte ett skvatt! Men på kvällen var det träning iaf!

Onsdag var igår, men ändå kommer jag inte ihåg, eller jo, nu vi var ju på en föreläsning om kost och träning med två bodybuilders, var rätt intressant att lyssna på, eller kost delen iaf :)
Sen på kvällen var jag på Center som var jobbigare än vanligt, sen träning.

Idag har jag inte gjort särskilt mycket, tog en välförtjänt sovmorgon och missade inte någonting eftersom det var nå skit om nå skit på skolan :) Sen for jag hem, bytte om och for och träna fotboll, eller jag var målvaktstränare idag, var roligt som fasen, saknar som mina stolpar ibland känner jag. Så jag ska stå i mål nästa träning :) Men bara då! Sen fick jag lifta med Roger till sporthallen, där var det bara att byta om igen för innebandyträningen. Träningen gick väl hyfsat iaf.

Imorgon ska jag på skolan en sväng, sen hem och äta en snabbis och sen iväg tillbaka till Furuhed där flickorna har träningsmatch inför helgens sammandrag. Sen ska vi fara med dom och äta grillbuffén med dom på valhall. Gott ska det bli!

På lördag ska jag först upp och jobba och sen ska jag på herrarnas match med Elin min lilla maskot och sen har jag själv match, kl 16.00, mot Pajala. Får se hur det går, vi ska inte underskatta dom! Efter matchen blir det kanske att vara med Frida? jag vet inte ännu men jag hoppas det :)

På söndag har flickorna sammandrag hela dagen, första matchen börjar kl 10.00 så kom och titta den som vill!! :) Dom är superduktiga allihopa och ett sånt härligt gäng dessutom. På söndag tar vi dom tjejer! :)
Efter sammandraget ska jag stanna och se herrarnas match och sen hem och se La Liga :)

Det är väl ungefär vad jag ska göra och har gjort.


<3  Elin, Frida och Malin, ni är som dom tre vise männen. Hela världen vore annorlunda utan er!


Coola bananer!

DM bla.

Började med att jag somnade typ 23 på fredag och vaknade av mig själv 05.30 på lördag, jag drömde att jag blev biten av en krokodil i foten så jag var ju givetvis tvungen att vakna och kolla så foten var hel. Det var den också :)
 Då tänkte jag att ja jag behöve ju inte stiga upp fören om en timme så jag slog igång senaste avsnittet av O.C och såg det, åååh det är så bra :)

Sen steg jag upp och gjorde mig färdigt och sen for vi till sporthallen där vi hade samling. Tog snabbt som fan en plats i Berths buss eftersom jag har sett hur Danne kör bil :D


När vi kom fram så såg vi slutet på herrarnas match och gick sen och bytte om inför matchen mot IBK Boden.
Själva matchen gick inte så där jätte bra för laget, eller okej, det gick skit sämst, men jag tyckte själv att det gick bra för mig om man tänker på att jag har en helt ny position.
Nåja, förlust med 5-0 men vi tänkte inte mer på det utan sa att vi skulle ta nya tag till matchen mot Sangis.


Mellan våra matcher såg vi på herrarnas match och var och käkade och lite sånt :)


Sen var det då dags för match och jag var nervösare än nervösast eftersom Sangis är ett himla bra lag! Men den matchen gick faktiskt underbart bra för mig tydligen, alla andra utom jag tyckte det. Nå men iaf så förlorade vi med 6-3 men det var orättvisa siffror för själva matchen var jämn, men dom tog vara på sina chanser.


Efter matchen kom jag, Elin och Ida fram till att vi skulle stanna och se herrarnas match som var dan efter.

Så vi for och sov med dom på Tele 24 i gällivare. Haha! Det började med att jag och Elin råkades gå in i bastun när några från herrlaget satt :D Haha!
Sen när dom var färdiga så gick vi och satte oss där och det var himla skönt det! Sen så gick vi och var sociala med en del i laget och började fixa våra sovgrejer. Jag la mig bredvid Robin/Elin och Adam. Där låg jag bra :D


Sen kom Kåffe och hälsade på och ville bli utmanad i "Vem vill bli miljonär". Jag antog utmaningen eftersom jag var helt säker på att vinna, vilket jag inte gjorde för att Kåffe fuskade :P
Jag var snäll och hjälpte honom med en massa frågor och sen när jag inte kunde så sa han fel alternativ med flit så jag skulle få game over. Den jäveln!! Men vill han vinna på fusk så måste jag ju låta han :D


Under natten härjade en massa som vi har legat och skrattat åt tills vi somnade typ. :)


Sen på morgon gick det tungt som bara den att stiga upp men vi gjorde det hur som helst ;P

Satte oss och såg på herrarnas uppvärmning och käkade frukost, sen började matchen och jag har aldrig sett herrarna spela så bra som idag. Dom var helt suveräna! Tyvärr förlorade dom med 6-5 men det var ett ra resultat för laget dom mötte spelar i en division högre än dom :)


Sen så for vi hem och när jag kom hem la jag mig på soffan och såg på tv. Sen for jag med Frida på hockey, det var även det en riktigt bra match. Spännande som fanken! Kalix vann med 1-0 :)


Sen skjutsade Stefan och Mamma-Lena hem mig och då la jag mig i soffan och såg La Liga. :)


Nu är jag trött som fan och ska sova.


Det ser ljusare ut? :)


Frida, Elin och Malin <3


Jahaja!! Eller?

Ja just det? Eller nej, inte vet jag? Har ingen aning, är rätt förvirrad för tillfället :D
Dessutom har jag lagt märke till att jag inte skrivit på länge så jag tänkte att jag gör det för att rädda Elins kväll, anything for you honey! ;)


Anyway...

I veckan har jag blivit dödsförkyld, eller iaf så känns det som att mina lungor ska spricka. Haha jag och Frida satt och diskuterade min förkylning:
Frida- Du kanske har lunginflammation?
Jag- Nej jag tror det är KÅL.


Haha menade ju givetvis kol men shit the same :D




Måndag gjorde jag inte så mycket, var och badade med mina grabbar på IV:n. Jocke och Jens öppnade ett gym i bassängen, haha, ni är för roliga :D sen på kvällen tränade jag och det var ju kanske inte så smart för då blev jag bara ännu mera sjuk.


Tisdag, ja, jag vet inte riktigt vad jag gjorde på tisdag, hade feber på skolan så den dagen är lite suddig.Jag hade iaf innebandy träning på kvällen som jag var med på.


Onsdag var jag hemma från skolan, sen på kvällen for jag till Frida för att ge henne lite nattligt sällskap. Det första jag gjorde när jag kom till Frida var att utforska kylskåpet eftersom jag inte hade ätit på hela dagen. Det jag hittade att äta var: En korvbit och två riskakor och ett glas juice :D
Haha, sen så hade vi hade inget att göra så vi började prata med en från typ turkiet på msn, så ville han starta ett röstsamtal eller vad det nu heter, så vi gjorde det. Jag pratade för Frida vågade inte såklart :D


Han-Hello?
Jag- Hello mr. taliban, welcome to sweden!
Han-Who are you?
Jag- I'm Fridas kompis :D
Han-Hello?
Jag och Frida rullar på golvet av skratt eftersom jag så ofta skryter om att jag är kung på engelska :D
Han-Hello?
Han-Hello?
Vi ligger fortfarande och skrattar....
Han-Hello?
Han- One hundered time hello!!


HAHAHAHA :D


Fan vad kul vi hade :D


Torsdag: Åkte jag med bussen till skolan. Sen hade vi en massa lektioner och sen idrott. På idrotten deltog jag ej eftersom jag är sjuk så jag fick vara idrottslärare med Mats istället :) Han tyckte jag var bra och sa att jag fick sköta resten av lektionen vilket jag gjorde :)
Sen när jag kom hem från skolan så la jag mig och vilade inför fotbollsträningen som jag inte skulle delta på men jag skulle ju dit och titta :) For dit iaf, stod och trixade lite och tränade lite nickar mot väggen och passade åt dom andra när dom behövde en extra :)
Efter den åkte jag med Loyd till sporthallen för jag skulle på innebandyträning. Loyd kunde då inte hitta en parkeringsplats som dög åt honom så vi fick fara runt på parkeringen något varv där före också :D


Fredag: Försov jag mig. Men hann ändå till bussen :) Var på NK:n och labbade. UB gav mig och Lars MVG, fast hur seriös hon var med det, de vet jag ju inte :D
Efter den lektionen slutade vi för dagen, men jag och Mary stannade kvar för att jobba lite med projektet. Det verkar lösa sig bra! När vi var färdiga med det satte jag mig i soffan med Ante och utmanade han i Vem vill bli miljonär. Han var faktiskt mycket bättre än jag trott, men jag vann ju givetvis :) Efter det så gick vi och åt och sen spelade jag,mary, lars och robbe plump, som jag också vann i ;)
När vi spelat färdigt var klockan 11.45 så då började jag vandra upp till frisör för en färgning och slingning hos min egen proffsfrisör ELIN ;) Hon är btw skit snygg i håret nu!! :) Jag med, för Elin har fixat, finns ingen bättre på mitt hår än Elin, hon känner det väl verkar det som :D
Sen när jag kom hem så kom Fina och Emma för Fina skulle hämta sin dress, sen klädde jag på mig och for till Malin för vi skulle till happis på bandy. Det var inte en bra match och domarna var dom sämsta jag sett i år! Karlsborg förlorade mot H/T med 5-7 =/
Nu ligger jag här och imorgon ska jag upp och jobba, sen ska jag och kolla på en jacka.

Söndag ska jag döma från 08.30 till 14.00. 14.00 har jag samling till min egen match och 16.00 börjar matchen mot Argentum i sporthallen för den som är intresserad :)


Malin, Elin, Frida <3  ---helt utan inbördes ordning!


RSS 2.0