Premiär

för Så ska det låta, absolut bästaste programet, eller iaf nästan :) Men roligt är det.

Jag är en ensam stackare ikväll, Jocke är i happis och spelar hockey, och det ville jag absolut inte följa med på så jag tänkte få lite gjort så jag for till mamma och pappa för att åtminstone färga min utväxt, vilket jag har gjort men jag tyckte att håret blev för mörkt. Så nu längtar jag tills Elin kommer hem så hon kan åtgärda mitt misstag :D

Imorgon ska vi till grannlandet, Jocke har fotbollsmatch så det skall bli intressant att se :)

I övrigt hade jag nog ingenting mer att förtälja, men jag kommer säkerligen på någonting bra senare som jag då inte ids gå och lägga in i bloggen så det blir tillslut som en fis i rymden.

Jo, Hejdå!

Värt...

Ja det finns några saker som är ovärdeliga i denna värld, familjen, vännerna, Jocke,  Sangis AIF, Gammelgårdens IF, ja ni vet..
Men det finns även SMÅ saker som är ovärldeliga som man kanske inte inser värdet på fören man är utan, här är en lista på saker:


Lypsyl - för bra glid på läpparna- "Man vet aldrig när man behöver ett shysst lypsyl i bakfickan"
Ost - ja den är slut i mitt kylskåp, endast för att jag var sugen på det just NU!
Ryggborste (i duschen) - vem ska annars klia en när det kliar?!
Frida - okej, nu kom du efter osten och lypsylet, men det är utan innbördes ordning, har man inte Frida så har man inte alla dessa skratt- attacker som jag endast kan få med Fjiksen, man har heller inte mens om man inte är med Frida, ask her!!
LdB's nya deodorant - "varför lukta lök om du kan lukta frukt? frukt är väl nyttigare?!"


Jag har en himla mycket längre lista, men jag tog bara med det viktigaste nu.

Förövrigt saknar jag Fjikso alot! Jag var dock med henne en sväng under måndagen då vi var och kika på hockey. :)

igår och idag har vi åkt skidor på skolan, igår var det endast lekar och så kom jag med i det alpina skidlandslaget, fråga vår lärare om du inte tror mig!! ;D

Idag har jag inte varit på bra humör, inte ens lite. Fast det var ganska kul att åka runt i skogen och sjunga. Klassen tyckte att jag DEFINITIVT skulle söka till idol som kommer till Lule om några veckor. Jag körde ett schlager-medley i skogen men jag tror att vi kom fram till att jag skulle sjunga: "Fuck off and die, du är för ful för mig". Alex och Andreas tyckte att det lät förträffligt :)

Nu är vi dock ledig till på tisdag, vilket skall bli ytterst skönt. Är alldeles slutkörd just nu. Dock har vi en examinationsuppgift som skall vara inlämnad på måndag men det är lugnt.

Imorgon skall vi på ishallen och skrilla med Elias, det vet jag att det blir roligt, fast ändå inte eftersom att Elias som är 6 år är bättre än mig på att åka skridskor :P

Nåja, nu börjar Kitchen Nightmare's så det skall jag kika på.

Tack och hej leverpastej!

Ännu en dag.

Igår var det dags för årets första klåddbak. Det gick bra men jag var lite ringrostig :P

Ja, det var ju viktigt.

Uhm, ja, vi har sista seriematchen för i år imorgon, hemma på SporCity mot Taif, kan bli spännande, fast det får vi väl ändå hoppas att det inte blir ;D

Sen är det bara kvalmatcherna vi har kvar att spela för säsongen, och sen börjar fotbollen, om vi nu inte skulle till Sthlm på den där cupen vi blev inbjuden till, det hade varit väldigt roligt att fara på någonting sådant med laget. :)

Jag har totally skrivkramp 24/7. Jag misstänker dock att det är för att jag skriver så mycket i skolan. Jo, så måste det vara! :)

I veckan börjar vi dock med skidorna, skall bli väldigt spännande att se hur det går, men vi hoppas på det bästa. Går det dåligt så är det för att jag har för långa skidor! Just det, måste ringa Öberg angående det!

Jaja, nu ska jag göra nå nytta, vilket är ingenting. Ska väl snoka runt lite och sen se melodifestivalen, fast det var inga artister i min smak ikväll. Längtar tills nästa vecka då både Linda Bengtzing och Charlotte Perelli är: Wiii :)


Peace!

Deadmeat!

Jo jag är så hemskt trött, har väldigt mycket i skolan nu innan vi ska till fjällen. Fast det är samtidigt så himla roligt, jag trivs så bra i vår klass. :)

I övrigt måste jag ju meddela att vi har vunnit div 2 med innebandyn, så nu skall vi kvala till div 1 i mitten av mars. vi skall möta antingen hammarängen (vilket det lutar åt) eller holmsund (går nog direkt upp i div 1). Hmm, undrar hur förbundet kan anse att västerbottens div 2 är bättre än norrbottens?! ;D

Åååh, jag som var så sugen på att blogga, nu har jag ju skrivkramp efter allt skolarbete :S

hmm hmm hmm, ja förra veckan var jag på praktik på innanbäckens högstadium. det var ytterst roligt och jag längtar redan tills vi ska på praktik igen, fast det lär nog dröja för om en månad skall vi till fjällen i 10 dagar, vi skall sova i snön ena dagen vilket kommer bli en ovärdelig upplevelse eftersom man aldrig skulle ha gjort det annars. Om man nu inte hade somnat i en snödriva på vägen hem från hotellet.?!

anyway, nu ska jag gå och skriva färdigt mitt skolarbete så hörs vi sedan!

Tootis!


RSS 2.0