Jag och mina uppdateringar....

Ja, mycket har hänt sedan sist. Så mycket att jag knappt kommer ihåg allting.

Sist skrev jag om min sjukhusvistelse och min diagnos jag fick, den diagnosen har utökats ännu mer, jag har fått hypoteros och glutenallergi. Roligt liv! Hypoterosen innebär alltså att jag ska äta medicin varje dag resten av mitt liv, som att alla mina andra mediciner (astma, allergier) inte var nog. Nu är jag alltså uppe i 6 olika mediciner om dagen och jag är alltså 21 år men med min medicinlista skulle  man kunna tro att jag är 78. Nåja, det finns ju de som har det värre än mig, men jag kan bli så förbannat less vissa dagar.

Att jag till råga på allt dessutom fått gluten fick halva min värld att rasa samman, jag blev så himla ledsen och funderade på vad fan jag har gjort gubben med skägget för att förtjäna allt detta, men jag har fortfarande inte fått något svar. Aaah, denna karma alltså!

I alla fulla fall så har jag, Frida och Sara varit till Cypern där vi hade det alldeles FÖR varmt men dock väldigt roligt. Skippo for life!

Skolan har även börjat igen och det är ju alltid blandade känslor. Det känns som att jag har inte gjort annat än pluggat hela mitt liv, och jag är inte ens halvvägs i min utbildning. Fuck! Till jul har jag 2.5 år kvar, då har jag alltså läst halva min utbildning men jag är redan nu väldigt trött på detta studentliv, åtminstone den ekonomiska biten.
Men det blir kanske roligare efter jul, jag har sökt till Hemkunskaps lärare i Umeå, kan ju alltid vara roligt att flytta och träffa nytt folk, hoppas bara att Carro vill komma med :)

Just nu är jag på praktik och ska nu gå och ha basket med en 7a, vi får ju se hur det går, basket är inte min grej riktigt :)



Nu har jag iaf uppdaterat, det var ju inte dåligt?!



Ta hand om er alla!


Tudels!

RSS 2.0