Umeå City på träningsläger...

Vad har då hänt i helgen? Jaa, frågan är nog snarare vad som inte har hänt! Vi var ett glatt och galet gäng (som vanligt) som samlades på Gammlia för avfärd i fredags. Vi hade fått en vacker packlista av våra tränare där vi bl.a skulle ha med oss: toarulle (med papper), strumpbyxor, en glödlampa och arbetshandskar. Åtminstone jag funderade länge på vad fasen vi skulle ha detta till och greps av en smula panik när jag kom fram till att vi lär ju ska ha det till något slags uppdrag. Och som de flesta vet så kan mina tankar och funderingar spåra en aning så jag kom in på en massa sidospår där jag funderade fram och tillbaka på vad man skall ha allt detta till, för medge att man kan få det till en ganska vidrig (halvsexuell) lek om man tänker riktigt noga! Eller är det kanske bara jag som tänkte så? Aja, anyway så skulle vi ha med oss det.

Jag, Cookie the devil, KoBosse, Släggan och Amanda, (Amanda vi måste seriöst hitta på ett smeknamn åt dig, ser inte bra ut detta när alla andra har ett!), började med att försöka trycka ner alla saker i Amandas enorma bil, förlåt pärla. Jag körde på min vanliga stil, att med lite våld går allt, men det gick inte alls, så Amanda kom och styrde upp organisationen och vi var iväg nästan sist. Cookie the devil började givetvis hetsa, så fort Amanda startat bilen, att vi måste gasa förbi de andra. Sagt och gjort, Amanda höll plattan i mattan och efter en stund var vi förbi alla. Mission completed liksom! Vi var även först på plats på ICA Maxi i Skellefteå, viktigt! Under denna bilresa gick vi igenom allt från kossor, till pattar, till gummibrud i string och vidare till skön allsång alá mig och Amanda. Våra barn i baksätet var måttligt roade av vår show medans vi tyckte vi rockade fett.

Alla grupper handlade det de skulle på Ica och sedan for vi vidare till herrgården vi skulle bo i, okej, det var inte en herrgård, det var en... förläggning kan vi kalla det. Den var hur som helst kung och föll City-brudarna alldeles i smaken eftersom de flesta trodde vi skulle sova i tält. Väl framme kastade vi bara in våra stuffs i rummen och packade träningsväskan för en lätt träning i en hall som jag inte minns namnet på. Efter den var det fritt hela kvällen och vi socialiserade mest och svamlade som vanligt.

Lördag började med en fint framdukad frukost, fortsatte sedan med en lek. Vi var sedan tidigare uppdelade i fyra grupper med fem personer i varje. Varje person fick varsin ballong, dessa skulle man givetvis blåsa upp och spränga med varandras kroppar, utan att använda händer eller fötter vid spräningen. Vårt lag klarade uppgiften väldigt bra tills dess att det var min och Annas tur. Vi fick någon slags James Bond-ballong som inte gick att göra sönder, den överlevde allt! I stridens hetta blev det en massa kramande och tillslut hängde jag i en slags erotisk ställning och juckade på Anna, och då jävlar tillslut så gick det! Ballongen var mos, James Bond var död! Vårt lag slutade 3a.

Efter leken var det dags att tagga igång till match mot Skellefteå. Vinst med 9-5 efter en blandad kompott av bra försvarsspel, lite mindre bra förssvarsspel, grymma anfall, lite mindre grymma anfall men framför allt ett jäkla kämpande och GO i laget. Att det är lite upp och ner i vårt spel är ju absolut ingenting konstigt, vi har en massa nya underbara spelare tillsammans med en massa underbara gamla spelare, som ska spela ihop sig. Då går det lite upp och ned, det är därför vi har träningsmatcher. Är alldeles underbart! :)

På eftermiddagen/kvällen var det dags för lekar igen och Camilla, Calle, Granström hade fått feber och världens huvudvärk. Men jag körde på så gott det gick. Vi hade en sakletartävling där man fick poäng för olika saker man hittade, där vi bland annat skulle hitta; en norrman, ett spritkök, ett tält, en bilpåse, en hockeyklubba (hel), en hockeyklubba (trasig) och ja, en massa olika saker. Vår grupp, hittade inte så många av dessa saker och då måste man ju vara lite fiffig. Så som spritkök lånade vi tändvätska, en kastrull och tändstickor och ett galet roligt, norskt par. Jag och Sandra E byggde en hockeyklubba av en sopkvast och en planka osv. Vi var med andra ord väldigt innovativa. Och vi fick faktiskt poäng för vårt spritkök, dock inte för hockeyklubban :/
Sista leken vi hade var en blindbock-lek där man fick ha ögonbindel, och skulle gå på ett led genom en bana. Eftersom vår grupp låg sist fick vi även starta sist och missade när Amandas grupp tydligen hade vurpat in i några buskar. Kändes tråkigt att missa det, men jag hoppas att Ina har fått fina bilder!
Kvällen avslutades med en massa surr och bus där bl.a några av de äldre damerna gömde sig under några av de yngre damernas, sängar och skrämde skiten ur dem mitt i natten. Heeelt normalt :)

Söndag var det snack om målsättning och regler osv, innan vi åt en smarrig lunch och for och tränade. Efter träningen duschade vi, packade in oss i bilarna och for tillbaka mot Umeå där vi var några från laget som for och såg herrarnas träningsmatch mot Sandåkern.

Åter till sakerna som stod på vår packlista. Vi behövde inte ens ha med dem! :O Lurigt av våra tränare, jag hade funderat och slösat hjärnceller helt i onödan, inte bra alls! Jag behöver de få hjärnceller jag har!

Helgens floskel (värsting) stod, även denna gång, Elsa Lindahl för. Hon, Emilia och Kakan låg och pratade om HIV. Emilia sa då att det måste ju vara jobbigt att berätta att man har HIV till den man tänkt ha sexuellt umgänge med. Och de kom fram till att det bästa är nog att hitta någon som redan har HIV, att ha sex med. Elsa satt då tyst en stund och frågade sedan: "Men om båda två har HIV, blir det AIDS då?" Haha! Förlåt Elsa, men jag var tvungen skriva detta :D

Sammanfattningsvis kan man säga att detta har verkligen varit en galet lyckad helg, så stort tack till alla inblandade! :)


City levererar ALLTID!


Kommentarer
Postat av: Amanda (utan smeknamn)

Du har glömt bort att skriva Boströms kommentar. När de hade pratat om tjernobyl-barnen och hur de blev muterade och fick missbildningar, och Boström frågar "Vem är tjernobyl?"

2010-08-23 @ 14:37:50
URL: http://amandanor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0